Wij zijn geen mooipraters, maar meedenkers

Als het ergens om de inhoud gaat, dan is het wel bij een notariskantoor. U wilt bepaalde zaken zo goed mogelijk vastleggen. Wij helpen u daarbij en denken met u mee om alles optimaal op papier te zetten. Wij zijn inhoudelijk sterk, betrouwbaar en betrokken. Maar ook persoonlijk, behulpzaam en laagdrempelig. Mocht iets niet duidelijk zijn, dan leggen wij het graag helder en begrijpelijk aan u uit.

Wij zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en ondernemingsrecht gericht op het MKB

Al sinds het begin van deze eeuw hebben we onze kennis en ervaring uitgebouwd op het gebied van familie- en erfrecht en ondernemingsrecht. Bij familie- en erfrecht kunt u bijvoorbeeld denken aan een testament, samenlevingsovereenkomst, levenstestament, schenkingen of de afwikkeling en verdeling van een nalatenschap. Bij ondernemingsrecht kunt u denken aan het oprichten van een BV, NV, stichting of vereniging, de verkoop en levering van aandelen, statutenwijzigingen, bedrijfsopvolgingen of het maken van aandeelhoudersovereenkomsten.
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de gebruikelijke onroerend goed transacties, zoals de overdracht van een woning of het vestigen van een hypotheek.

U weet bij ons vooraf precies waar u aan toe bent

Bij Werker Notariaat komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij luisteren naar uw specifieke wensen. Op basis daarvan bespreken we samen met u wat de beste aanpak is en welke kosten wij daarvoor in rekening brengen. Dat is voor u wel zo prettig en transparant.

Kunt u niet naar ons toe komen, dan komen wij naar u toe

Ook als het gaat om service, gaat Werker Notariaat stukken verder voor u. Bent u bijvoorbeeld door omstandigheden niet in staat om naar ons kantoor aan de Maanweg 174 in Den Haag te komen? Dan denken wij met u mee en komen wij graag naar u toe, of dat nou bij u thuis is of bij u op uw bedrijf.