Mr Matthijs Werker, notaris

“Door vertrouwen ontstaat vanzelf een hechte band met je klant. Ik streef dan ook graag naar een lange termijn relatie.”

Matthijs Werker voltooide in 1999 zijn opleiding aan de Universiteit Utrecht en mocht zich dus toen al ‘meester in zijn vak’ noemen. In 2000 ging hij aan de slag bij Maaldrink Vermeulen Grooss, Advocaten & Notarissen, een voorganger van Maaldrink Notarissen. De eerste 7 jaar werkte hij er als kandidaat-notaris. De 12 jaar daarna als notaris/partner.
Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en vanaf september 2019 is hij zijn eigen notariskantoor “Werker Notariaat” gestart.

“Ons kantoor is informeel en laagdrempelig. Wij vinden wederzijds vertrouwen belangrijk. Onze cliënten moeten ons blindelings kunnen vertrouwen. En andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde. Door vertrouwen ontstaat vanzelf een hechte band met je cliënt. Ik streef dan ook graag naar een lange termijn relatie.

Daarnaast vind ik het belangrijk om te genieten van het leven. Je kunt me wakker maken voor lekker eten. Zelf kook ik graag, niet iets specifieks. Ik vind het gewoon heerlijk om een dagje over de markt te scharrelen en boodschappen te doen. En dan gezellig met anderen aan tafel te zitten. Mijn motto: “Het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Geniet ervan en als iets kan, doe het dan”.

Terug naar team ↵