Mr Lianne Jansen, kandidaat-notaris

“Door mijn persoonlijke aanpak creëer ik een band met mijn cliënten, zodat ik hen optimaal kan adviseren.”

Lianne Jansen haalde in 2011 haar Master Notarieel recht aan de Universiteit Leiden. In 2012 kreeg zij de kans om bij Maaldrink Notarissen te beginnen. Met inmiddels ruim 7 jaar ervaring binnen het notariaat, met name op het gebied van familie- en erfrecht is het ook voor haar tijd voor een nieuwe uitdaging.

“Toen de mogelijkheid zich voordeed om met Matthijs een nieuw kantoor te starten, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Wij vullen elkaar goed aan qua kennis en ervaring op onze rechtsgebieden. Daarnaast is het mijn ambitie om notaris te worden en met deze stap kom ik daar weer dichterbij.

Als ik niet aan het werk ben dan lees ik graag een boek, ben ik in de (moes)tuin bezig of spreek ik graag af met wat vrienden voor een hapje en een drankje.”

Terug naar team ↵