Henri Nieuwhuis, business developer/-controller

 “Omdat onze (kandidaat-)notarissen echt de tijd nemen en in gesprek gaan kunnen zij die akte maken die past als een handschoen.”

Henri Nieuwhuis voltooide in 1996 zijn opleiding Business Economics aan de Hogeschool in Leeuwarden en in 1999 zijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit Amsterdam. Na praktijkervaring opgedaan te hebben als Management Trainee bij ABN AMRO en als Account Manager bij Intertrust Group ging hij in 2001 aan de slag bij Maaldrink als kantoordirecteur.

“Het mooie van Werker Notariaat vind ik dat wij de afstand verkleinen tussen de notaris en de mensen die een notaris nodig hebben. Omdat onze (kandidaat-)notarissen echt de tijd nemen en in gesprek gaan kunnen zij die akte maken die past als een handschoen.

Je kunt me wakker maken voor Tai Chi, DAO Lu en Qi Gong. Pure ontspanning en een manier om je hoofd leeg te maken en ontspannen te kunnen omgaan met de dingen die op je pad komen. Ik kook ook graag met mijn zoontje. Samen kijken wat we willen eten, samen boodschappen doen en het dan samen klaarmaken. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin te cocoonen, te lezen of een Netflix serie te bekijken. Van oorsprong ben ik Fries en daarom vind je me in de zomer vaak in de buurt van water. Mijn motto: Geef je leven zo vorm dat er een vorm ontstaat die bij je past.”

Terug naar team ↵